De nieuwe generatie schoenen

De schoenen van de toekomst noemen mensen ze: de LED schoenen en Schoenen met wieltjes. Deze twee soorten schoenen hebben de laatste tijd veel populariteit gekregen doordat ze erg in de trend raken. Er zit echter wel een groot verschil in deze twee populaire schoenen. De LED schoenen geven namelijk licht en hoewel de schoenen met wieltjes dat niet doen hebben die wel wieltjes waardoor je er gemakkelijk mee kan skaten.

LED schoenen: de nieuwe rage onder clubgangers

Het is nu echt een rage onder clubgangers: de LED schoenen. Deze moderne schoenen zijn recent pas populair geworden en doen denken aan de kinderschoenen met lichtjes. Waar deze schoenen echter verschillen is in het feit dat ze niet alleen branden als je aan het lopen bent maar omdat er een aan en uit knop op zit blijven de Ledlampen branden. Als je in een verduisterde bar staat en die schoenen gaan aan. Dan zal je merken dat de sfeer in een keer verandert. Alles ziet er in een keer flitsender uit en op de dansvloer lijkt het wel alsof iedereen glow-sticks aan zijn of haar schoenen gedaan heeft. Daardoor heeft iedereen ineens weer zin om te dansen of krijg je iedereen op de dansvloer. Dit is vooral een goede schoen, omdat ondanks er led lampen in zitten merk je overdag niet dat er Ledlampen inzitten. Dit komt mede doordat de schoenen er modern uitzien en verder ook een coole uitstraling hebben.

Deze simulation schoenen zijn een echte aanrader dus voor iedereen die van stappen en opvallen houdt. Daarom gaan deze lichtgevende schoenen tot gemiddeld 8 uur mee. Dit komt omdat er een accu in zit die je gemakkelijk kan opladen met het USB-snoer dat wordt meegeleverd. Hiermee kun je hem aansluiten op je laptop of op een adapter en kun je ze zo opladen. Het oplaadproces kan tot 2 uur duren. Daarna kun je ze gewoon er gewoon weer mee uit. Hierdoor kun je er gemakkelijk een week op vakantie en ’s avonds met dit paar lichtgevende schoenen uit en overdag draag je dan bijvoorbeeld slippers of een ander paar licht schoenen terwijl je schoenen aan het opladen zijn.

Schoenen met wieltjes: de nieuwste rage die je zo voorbijvliegt

Je hebt er vast al wel van gehoord of je hebt ze weleens gezien: de schoenen met wieltjes. Deze schoenen waren eerst alleen voor kinderen. Daarom zag je ze eerst ook alleen op schoolpleinen, maar nu zijn ze weer helemaal in! En dit keer niet meer alleen voor kinderen, je hebt ze namelijk nu ook in volwassen maten. Hierdoor zal je misschien wel een collega voorbij zien komen skaten in het kantoor. Na de eerste keer gebeuren er aanzienlijk minder ongevallen mee, omdat mensen dan aanvoelen hoe de schoenen met wieltjes werken en hoe ze hun gewicht het best kunnen bewaren. Het wordt aangeraden om beschermers te dragen. Dit kan ik zeker aanraden, vooral de eerste paar keren.

Daarnaast moet je oppassen met binnen skaten met deze rolschoenen. Ze kunnen namelijk heel makkelijk krassen op de vloeren maken. Daarom zijn ze op sommige scholen ook verboden. Het kan ook zijn dat ze op het kantoor liever niet hebben dat je ze daar draagt. Ik zou ook aanraden om eerst te controleren bij de directeur of je deze schoenen met wielen in het bedrijf mag dragen en als je ze voor je kind wil kopen zou ik aanraden de directeur van de school van je kind te vragen of deze schoenen verboden zijn in de school. Verder kan je op Internet ook een instructie video vinden over het veilig gebruiken van deze schoenen met wieltjes eronder.

admin